Voor wie is CrossFit

Een betere power, kracht, conditie & uithoudingsvermogen, flexibiliteit, snelheid, coördinatie, beweeglijkheid, balans en nauwkeurigheid zijn voor iedereen even belangrijk en wordt allemaal verbeterd door CrossFit. Alleen is niet iedereen even sterk of even fit. Het trainingsschema van CrossFit is zo ontwikkeld dat het perfect te schalen is naar het niveau van ieder individu.  

Bij CrossFit 2712 in Zoetermeer is de Workout of the Day (WOD) voor iedereen hetzelfde met dezelfde technieken en bewegingen. Alleen de uitvoering, weerstand en intensiteit van trainen worden individueel aangepast in overleg met de coach. Hierdoor is iedere work-out voor iedereen haalbaar en uitdagend.   

Bij CrossFit 2712 trainen vaders, moeders, oma’s, opa’s, kinderen, studenten, afslankers, buitensporters en hobbysporters. Maar ook voor de ambitieuze (amateur) sporters, die een carrière als CrossFit atleet voor ogen hebben, is CrossFit 2712 een geschikte plek om te trainen.  

Onze leden trainen namelijk met verschillende doelen, zoals voor ontspanning, gezelligheid, de sociale contacten, om fit te blijven, om af te vallen of om een podium plek te behalen. Welk doel je ook hebt, CrossFit is geschikt voor iedereen en van harte welkom bij CrossFit 2712! 

Meer weten over onze leden?

Onze leden hebben allemaal verschillende motivaties en ervaringen met Crossfit, bekijk de filmpjes hier.