CrossFit WOD

De wod is de dagelijkse workout (Workout Of the Day). De WOD’s worden begeleid door een van onze gecertificeerd level 1 CrossFit Coaches. In het lesrooster kun je zien wanneer de WOD’s plaatsvinden.

Olympic Weightlifting

Bij de ‘Oly’ staan de twee bewegingen van het Olympic Weightlifting centraal: Clean & Jerk en Snatch. Tijdens deze les wordt er op één van deze bewegingen gefocust.

Powerlifting

De sport Powerlifting is een van de meest beoefende krachtsporten. Tijdens de lessen staan de drietal oefeningen centraal: Squat, Bench Press en Deadlift.

Gymnastics

Ook Gymnastics is een onderdeel in CrossFit en bieden wij als les aan op het rooster. In dit uur besteden we alleen maar aandacht aan skills. Denk hierbij aan handstands, headstands, pull-ups, push-ups, en oefeningen in de ringen.

Open Gym

De Open Gym tijden bij Crossfit 2712 in Zoetermeer zijn bedoeld om vrij te trainen en te werken aan je skills of het verbeteren van je zwakke punten en tekortkomingen in de WOD’s.

Personal Training

Als je meer begeleiding wilt of een specifiek doel hebt, kan je op aanvraag aan de slag met een Personal Trainer. Deze zal 1 op 1, of misschien in groepen van 2 tot 4 mensen aan de slag gaan met jouw specifieke doelstelling.

Crossfit Teens

Bij CrossFit Teens focussen we ook op de fundamentele bewegingen, maar voegen we wat gewicht toe ten op zichte van de CrossFit Kids. Denk hierbij aan, lichte barbells en kettlebells. Er wordt hier al meer een transfer gemaakt naar de volwassenen toe, zodat als zij 18 zijn, de stap kunnen maken naar de WOD’s

Crossfit Kids

Tijdens deze lessen worden in kleine groepen gewerkt, waar veiligheid, fun en samenwerken centraal staat. Hierbij leren de kinderen, vanaf 3 jaar, alle basisbewegingen die het lichaam moet kunnen maken, zoals een Air SquatDeadlift en Press. Er wordt veel gebruik gemaakt van spelvormen.

Voedingsadvies

Naast training speelt voeding ook een belangrijke rol in het behalen van een goede prestatie, gezondheid, je ideale gewicht en/of lichaamssamenstelling. Daarom werkt CrossFit 2712 samen met (sport)diëtisten praktijk Invorm. Je kunt bij hen terecht voor een individueel advies om jouw doel te behalen, aangepast op jouw trainingsschema, werk- en privé situatie en huidige eetgewoonten. Via ons contactformulier kun je een gratis kennismakingsgesprek aanvragen.