Crossfit Kids

CrossFit Kids is gebaseerd op het CrossFit programma van Greg Glassman en is ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. De focus ligt op goed bewegen tijdens de kindertijd en de pubertijd. Op een leuke, speelse en soms competitieve manier maken we kinderen sneller, sterker, fitter en vaardiger zodat hun zelfvertrouwen wordt vergroot. Veiligheid, fun en samenwerken staan hierbij centraal. Plezier staat bij iedere training voorop en spelenderwijs ontwikkelen de kinderen een stevige basis voor een gezond, fit en actief leven.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat kinderen plezier vinden in sporten. Verschillende gepubliceerde onderzoeken laten zien dat kinderen beweging net zo belangrijk vinden als hun ouders dat vinden. Als kinderen opgroeien met de associatie dat sporten leuk is en ze de voordelen voor hun lichaam en gezondheid er duidelijk van inzien, dan is de kans groot dat fit zijn een prioriteit voor het leven blijft.

Het CrossFit trainingsprogramma voor kinderen is schaalbaar voor ieder kind, ongeacht leeftijd of ervaring. Bij CrossFit 2712 worden de trainingen gegeven door een gecertificeerde CrossFit Kids coach. De groepen houden we klein zodat elk kind persoonlijke aandacht krijgt

Voor wie

Het CrossFit Kids programma bij CrossFit 2712 is voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar.  CrossFit Kids lesduur: 40 – 45min.

Wanneer

Bekijk ons rooster voor het actuele aanbod van onze CrossFit Kids lessen.

Meer informatie

Wil je meer informatie over CrossFit Kids? Neem dan contact op via info@crossfit2712.com of meld je zoon of dochter aan voor een gratis proefles!