Ons Aanbod

CrossFit WOD


“Many have asked, “Why are the workouts named after Girls?”  Coach Glassman, the founder and President of CrossFit explained it best. “I want to explain the workout once and then give it a name.  I thought that anything that left you flat on your back, looking up at the sky asking ‘what just happened to me?’ deserved a females name.  Workouts are just like storms, they wreak havoc on towns.”
by Greg Glassman

De WOD’s worden begeleid door een van onze gecertificeerd level 1 CrossFit Coaches. In het lesrooster kun je zien wanneer de WOD’s plaatsvinden. Omdat CrossFit 2712 hoogwaardige kwaliteit fitness wil aanbieden, zijn er een beperkt aantal plaatsen per WOD beschikbaar. Inschrijving voor deelname aan een WOD is dus noodzakelijk. Inschrijven voor de WOD kan via deze link. Kies een datum uit onze agenda en schrijf je in. Ben je nog niet bij ons geregistreerd, dan kan dat hier.

Open Gym


De Open Gym tijden bij Crossfit 2712 in Zoetermeer zijn bedoeld om vrij te trainen en te werken aan je skills en nieuwe oefeningen of het verbeteren van je zwakke punten en tekortkomingen in de WOD’s.  Alle leden kunnen zich aanmelden voor de Open Gym.

Daarnaast dienen de Open Gym tijden voor de nieuwe leden om basisbeginselen van krachttraining te ontwikkelen. Uiteraard oefen je de nieuwe bewegingen tijdens de Open Gym altijd onder begeleiding van een van onze coaches.

OLY Class


 OLY Class is een les waar je getraind wordt door een CrossFit Weightlifting trainer om de technieken van Olympisch Gewichtheffen beter onder de knie te krijgen. Gewichtheffen is een enorm technische sport waarbij naast kracht ook flexibiliteit, explosiviteit en coördinatie van belang is. Het is dus beslist geen saaie sport en bij uitstek geschikt voor de perfectionisten. De technieken uit deze les zullen helpen om efficiënter te bewegen tijdens de WODs.

Mobility Training


 

Tijdens de Mobility lessen kan je actief werken een jouw mobiliteit en flexibiliteit.
Deze lessen bevatten geen ‘Workout’ maar zijn ideaal als actieve recovery of om te werken aan jouw valkuilen.

Powerlifting


De sport is een van de meest beoefende krachtsporten. Tijdens de Powerlifting lessen staan een drietal oefeningen centraal.

De squat (kniebuigen),
Benchpress (bankdrukken),
Deadliften(een gewicht van de grond optillen).

Bij deze les draait het er om een maximaal gewicht met correcte uitvoering in één keer te verplaatsen.

Proefles


Wil jij ervaren wat CrossFit is en of CrossFit 2712 iets voor jou is?

Ben je geïnteresseerd? Vul dan hier het formulier in en meld in het tekstvak “PROEFLES”.
Geef ook even aan of je alleen komt kijken of ook een WOD wilt ervaren. Wij nemen dan binnen 48 uur contact met je op.

Personal Training


Bij CrossFit 2712 in Zoetermeer zijn alle CrossFit coaches Level 1 gecertificeerd. Dit betekent dat ze allemaal meer dan goed in staat zijn een CrossFit workout te geven en iedere deelnemer op zijn of haar waarde te coachen. Daarnaast zijn ze allemaal Personal Trainer met ieder zijn/haar eigen specialiteit. Dit varieert van krachttraining, cardio of fysio tot voeding en diëtetiek.

Fysio


Fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van verschillende soorten blessures aan spieren, pezen, banden en gewrichten. Door verschillende behandelingsmethode kunnen gewrichtsblokkades worden opgeheven en pijnklachten worden verminderd. Als deze blokkades worden opgeheven, zal het bewegingsverloop verbeteren en zullen de klachten verminderen.

Het lichaam heeft tijd nodig om te genezen, respecteer dit ook en overleg met de coaches over hervatten van je trainingen of doe aangepaste WOD’s.De bevindingen kunnen gecommuniceerd worden met de andere coaches zodat ze weten wat er speelt, uiteraard met toestemming.

Have fun and stay save!

Voedingsadvies


Om je ideale gewicht en/of fitheid te behalen, is bewegen zeer van belang. Minstens zo belangrijk is je voeding. Door op een goede manier op je voeding te letten en te eten wat je lichaam daadwerkelijk nodig heeft, kan je sneller en gezonder je doelstellingen behalen.

Binnenkort weer beschikbaar.